Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum
Zuidwest

023TECHNO presenteert Spektre

Initiatiefnemer
Doelgroep
Volwassenen
Onderwerp
Muziek en Dans
Startdatum
26 september 2020
Einddatum
26 september 2020
Samenvatting

Het Haarlemse collectief 023TECHNO draait ook in het nieuwe jaar door met een uiterst verfijnde selectie van de beste DJs en producers in het genre. We bijten in 2020 het spits af met Britse duo Paul Maddox en Rich Wakley, beter bekend als Spektre. 

Begonnen als een experimenteel zijproject is Spektre inmiddels uitgegroeid tot een van de vaste waardes in de techno-scene. De heren hebben een indrukwekkend CV met releases op majorlabels als Drumcode, Elevate, Filth on Acid en Unrilis. Zwaargewichten als Adam Beyer, Carl Cox en Alan Fitzpatrick hebben de platen van het duo geregeld in hun sets zitten.

Spektre’s sound is drijvend en stevig maar ook altijd organisch en uiterst dansbaar. Met geregeld gigs op mega-festivals en clubs op Ibiza zul je mannen niet snel tegenkomen in de setting van een intieme club. We zijn dan ook maar wat trots dat Spektre naar ons Haarlemse Patronaat komt!

Natuurlijk is de avond niet compleet zonder de residents van 023TECHNO. Het illustere trio is nog lang niet uitgeraasd en hield stevig stand na eerdere gasten als Bart Skils, Johannes Heil en Thomas Schumacher. Techno staat weer op de kaart in Haarlem! Let’s go, 023TECHNO!

Omschrijving

De Patronaat

26 september 2020 om 23.00 uur

Earlybird €12,- | Regular €14,- | Deur €17,50

Koop kaarten op deze website

Adres
Zijlsingel 22013 DN Haarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief