Neem een kijkje in uw stadsdeel
Schalkwijk

1-Jarig bestaan | Het Open koffie Huis - Stichting Ontmoeting

Voor wie is het?
Kinderen
Wat wil je doen?
Eten en Drinken
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
18 mei 2022
Einddatum
18 mei 2022
Samenvatting

Feestelijke Open Dag.
Vorig jaar 18 mei 2021 openden we aan de Frieslandlaan, samen met Woord en Daad, de deuren van onze prachtige koffiebar en kringloopwinkel.
Vanwege de corona maatregelen hebben we daar geen grote feestelijke gelegenheid van kunnen maken. Vandaar dat we ons eenjarig bestaan op woensdag 18 mei niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.
We zien er naar uit om dit feestelijk te vieren.

Tussen 11:00 en 16:00 uur zijn er verschillende feestelijke activiteiten, waaronder een officiële opening om 11:00 door Wethouder Meijs, die onder andere portefeuillehouder is voor Welzijn en Ontwikkeling Zorg.

Onze locatie in Molenwijk is een ontmoetingsplek waar de organisaties stichting Ontmoeting, Het Open Huis, Woord & Daad en de Wijkraad samenkomen en samenwerken.
Aan de Frieslandlaan kunnen wijkbewoners binnen lopen voor een lekkere kop koffie, voor het ontmoeten van elkaar en voor een leuke aankoop in de kringloopwinkel, waarvan de opbrengst naar een scholingsproject gaat van Woord & Daad en naar projecten van Ontmoeting.

In het bijzonder is er ruimte voor werk-leertrajecten voor deelnemers die zich bevinden in kwetsbare situaties, die werkervaring kunnen opdoen binnen verschillende afdelingen.
Op deze prachtige locatie draait het allemaal om mensen en ontmoetingen en daarom hopen we dat jullie deze dag met ons meevieren.

Adres
Frieslandlaan, 12036NEHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Geen Youtube-link
Deel dit initiatief