Neem een kijkje in uw stadsdeel
Zuidwest

Aan Tafel

Initiatiefnemer
Doelgroepen
VolwassenenSenioren
Onderwerpen
EettafelNetwerkenMaatjes - samen iets doen
Begindatum
18 september 2018
Einddatum
11 december 2018
Samenvatting

Nieuwe energie, inspiratie en ideeën... schuif “aan Tafel!” in Trefpunt ‘t Trionk

Beschrijving en tijdstip

Heb je zin in een goed gesprek met vriendinnen of vrouwen die je nog niet kent? Even over iets anders praten en elkaar een (energie)boost geven? Schuif dan aan Tafel! Bij aan Tafel ga je met elkaar in gesprek aan de hand van een van de thema's: Doel, Lef of Netwerk. Heel simpel en het brengt je altijd wat nieuws!

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Dat is waar” aan Tafel” van WOMEN Inc. over gaat. Het is een bijzonder en inspirerend gesprek  met andere vrouwen, je kunt zo aanschuiven en het geeft nieuwe inspiratie, tips, kennis en ideeën.

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk, de ander wil gezonder leven en weer een ander wil graag wat meer tijd voor zichzelf. Niets is gek. Wat is jouw volgende stap?

Schuif binnenkort aan bij Marjolein Schultheiss in Trefpunt ’t Trionk, van Oosten de Bruijnstraat 60 in Haarlem en meld je nu vast aan via www.womeninc/aantafel.

Je kunt kiezen uit de volgende dinsdagen: 18 september, 16 oktober, 20 november of
11 december 2018.
Tijd: vanaf 9.30 uur. Kosten: geen. Kijk ook op: www.womeninc.nl.

Contactgegevens
Tel: 023 - 5324261
Adres
Van Oosten de Bruijnstraat 602023 VAHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief