Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Alfabet Challenge

Initiatiefnemer
Doelgroepen
JongerenVolwassenenSenioren
Onderwerp
Sport en Spel
Startdatum
7 juni 2020
Einddatum
7 juni 2020
Samenvatting

Op 7 juni wordt de Alfabet Challenge gehouden, georganiseerd door SportSupport. Elke letter in het alfabet staat voor een oefening thuis om fit en gezond te blijven.

De ambassadeurs van de Letterenloop hebben een inspirerend instructiefilmpje opgenomen. Op deze manier hoopt de organisatie dat de dertiende editie alsnog tot sportplezier, succes en geld voor het goede doel zorgt.

Deelnemers aan de Alfabet Challenge wordt gevraagd video’s of foto’s te maken van hun uitvoering van de oefeningen. Door ze in te sturen naar de organisatie met de hashtags #alfabetchallenge, #letterenloopstayfit en #letterenhoop, kunnen prijzen worden gewonnen. Sowieso is er voor iedere sportieveling een medaille. Het evenement is bedoeld voor allerlei gradaties sporters: van jong tot oud, van wedstrijdatleet tot recreant.

Omschrijving

Klik hier om u in te schrijven voor de Alfabet Challenge! Het inschrijfgeld gaat naar Run4schools. Hiermee worden projecten gefinancierd voor kinderen in de townships van het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Zij hebben geen veilig thuis met ouders die helpen met huiswerk, laat staan lesmateriaal.

De Alfabet Challenge wordt gehouden op 7 juni.

Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief