Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

BiebBouwers Minecraftchallenge

Initiatiefnemer
Voor wie is het?en
KinderenJongeren
Wat wil je doen?
Workshop - Creatief
Online?
Online
Startdatum
25 juli 2021
Einddatum
15 augustus 2021
Samenvatting

Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan met BiebBouwers mee, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer.

Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair vanaf kunnen glijden. Even geleden waren ze nog bovenop de Eiffeltoren geklommen en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in! Ben je ook goed in dit soort gekke combinaties bedenken? Kun jij een fantastisch gebouw maken en daar op een spectaculaire manier vanaf glijden? Doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers!

 
Omschrijving

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk via deze email naar ons toe. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het enige echte BiebBouwersshirt, het boek ‘De atlas van wereldwonderen’ van Ben Handicott en Lucy Letherland of het boek ‘Bijzonder beroerde bouwers’ van Sean Connolly!

Meedoen kan tot en met 15 augustus 2021. Bekijk hier de hele opdracht.
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief