Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Bloemen na partnerverlies

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
KinderenJongerenVolwassenenSeniorenDementievriendelijkMensen met verstandelijke beperkingMensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Wat wil je doen?
BoodschappendienstLotgenoten
Startdatum
04 maart 2022
Einddatum
06 januari 2023
Samenvatting
Een steuntje in de rug na het overlijden van de partner.

‘Het is vandaag precies 2 maanden geleden dat mijn man overleed. Ik had juist een zware nare dag en toen kreeg ik een bosje bloemen. Ik ben zo geroerd en voel me heel erg gesterkt. Dank u wel! Ik ben te verdrietig om te bellen, daarom stuur ik u een berichtje.’
Omschrijving
Een paar weken na de uitvaart zijn de bloemen uitgebloeid, is de eerste hectiek achter de rug en blijft de partner letterlijk met een leeg huis achter.

Hoe fijn is het om dan een steuntje in de rug te ontvangen in de vorm van een boeket bloemen? Te ervaren dat je er niet alleen voor staat en te weten dat je ergens je vragen kan stellen.

Wie kan een boeket aanvragen?
Het gratis boeket kan worden aangevraagd door uitvaartverzorgers, (zorg/welzijn)professionals en naasten. In verband met de privacywetgeving is het wel van belang dat de ontvanger van de aanvraag op de hoogte is en daar akkoord voor geeft.

Bloemen kunnen besteld worden in de regio Zuid-Kennemerland en Hoofddorp.

Hoe werkt het?
Na het invullen van het aanvraagformulier gaan wij aan de slag. Wij zorgen dat er binnen een week een boeket wordt bezorgd bij de ontvanger. Bij het boeket zit een handreiking waar mensen terecht kunnen met eventuele vragen. Na ongeveer een week belt een van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers om te vragen hoe het gaat en of hij/zij iets kan betekenen.
Contactinformatie
Voor vragen kunt u contact opnemen via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of via 023 84 48 201.

https://www.stichting-nabestaandenzorg.nl/Bloemen-na-partnerverlies
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief