Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Bloemen na partnerverlies

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
JongerenVolwassenenSeniorenDementievriendelijkMensen met verstandelijke beperkingMensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Wat wil je doen?
Lotgenoten
Online?
Online
Startdatum
05 juli 2021
Einddatum
30 december 2021
Samenvatting

Kent u iemand die na het overlijden van de partner een steuntje in de rug kan gebruiken? U kunt via Stichting Nabestaandenzorg een gratis bos bloemen laten bezorgen om te laten weten dat u aan hem of haar denkt.

Omschrijving

Het gratis boeket kan worden aangevraagd door uitvaartverzorgers, (zorg/welzijn)professionals en naasten. Bloemen kunnen besteld worden in de regio Zuid-Kennemerland en Hoofddorp.

Na het invullen van het aanvraagformulier gaan wij aan de slag. Wij zorgen dat er binnen een week een boeket wordt bezorgd bij de ontvanger. Bij het boeket zit een handreiking waar mensen terecht kunnen met eventuele vragen. Na ongeveer een week belt een van onze ervaringsdeskundige vrijwilligers om te vragen hoe het gaat en of hij/zij iets kan betekenen.

U kunt via deze link de bloemen aanvragen  

Is het verlies niet partner gerelateerd, maar kent u iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken na een verlies? Bestel dan ook gerust een boeket en vermeld duidelijk om welk verlies het gaat.

Kijk voor meer informatie op www.stichting-nabestaandenzorg.nl

De bloemen na partnerverlies wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Bavo stichting, Rcoak en Bloemenhandel Jp Muntjewerf

Contactinformatie
Voor vragen kunt u contact opnemen via info@stichting-nabestaandenzorg.nl of via 023 84 48 201. Of kijk op de website www.stichting-nabestaandenzorg.nl
Adres
Vergierdeweg 4582026 BJHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief