Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord

Buurtcafé voor Mantelzorgers in De Fjord

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
VolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Eten en DrinkenLotgenoten
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
28 juni 2022
Einddatum
28 juni 2022
Samenvatting

Zorgt u voor uw partner, kind, ouder, buur of naaste? Vindt u het leuk onder het genot van een drankje, een hapje en muziek andere mantelzorgers te leren kennen? En met elkaar uit te wisselen hoe je zorgt voor ondersteuning en ontspanning? Kom dan naar het Buurtcafé voor mantelzorgers!

Omschrijving

28 juni: Buurtcafé voor Mantelzorgers – Haarlem Noord

Zorgt u voor uw partner, kind, ouder, buur of naaste? Vindt u het leuk onder het genot van een drankje, een hapje en muziek andere mantelzorgers te leren kennen? En met elkaar uit te wisselen hoe je zorgt voor ondersteuning en ontspanning?

Kom dan naar het Buurtcafé voor mantelzorgers!

Dinsdag 28 juni 2022 van 15.00 – 17.00 uur in Buurtwinkel De Fjord

Als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw komst. Gewoon langskomen mag ook. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U bent van harte welkom!

Aanmelden kan per mail: info@tandemmantelzorg.nl, telefonisch via 023-891 06 10 of loop even binnen bij Buurtwinkel de Fjord.

Deelnemers aan het Netwerk Kwetsbare Ouderen organiseren het Buurtcafé voor mantelzorgers, mede mogelijk gemaakt met middelen uit het Coronaherstelfonds Haarlem.

Contactinformatie
Aanmelden kan per mail: info@tandemmantelzorg.nl, telefonisch via 023-891 06 10 of loop even binnen bij Buurtwinkel de Fjord.
Adres
Buurtwinkel De Fjord, Paul Krugerkade 62021BNHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief