Neem een kijkje in uw stadsdeel
Zuidwest

Chef Debuut

Initiatiefnemer
Doelgroepen
JongerenVolwassenen
Onderwerpen
EettafelCursus - workshop
Startdatum
2 mei 2019
Einddatum
11 juli 2019
Omschrijving
Het nieuwste project van Drop-Inn is Chef Debuut: een sociaal platform waar talentontwikkeling en verbinding tussen jongeren onderling maar ook met buurtbewoners en bedrijven centraal staat.

Doe je mee?
Jij gaat samen tijdens een inspirerende en leerzame Talent Oriëntatie Training op zoek naar jouw talenten en kwaliteiten. De focus ligt vooral op jouw sterke en positieve skills.

Wat ga je leren? Samenwerken in een groep, ontwikkelen en gebruiken van je creativiteit, weerbaarheid en ondernemerschap zijn enkele items die in de training naar voren komen. Daarna vind jij het geen punt om jezelf te presenteren en matches te maken. De gasten denken met jou mee!

Aansluitend ga je een snuffelstage doen binnen de horeca (kok en/of gastvrouw) of in een timmerwerkplaats.

INTERESSANT? Ben jij tussen de 15 en 30 jaar, woon je in Haarlem of omgeving en ben je op zoek naar boven genoemde uitdagingen? Meld je dan aan voor (gratis) deelname!

Op 16 mei gaan we weer beginnen met een sessie van 9 keer, één keer in de week op de donderdagmiddag en -avond. De groepsgrootte is maximaal 10 personen, (minimaal 5 pers) dus schrijf je snel in! Na succesvolle deelname ontvang jij een certificaat!

Weet je het nog niet en wil je meer weten en tegelijkertijd de sfeer proeven? Dan ben je van harte welkom op onze informatiemiddag 2 mei en je mag uiteraard iemand meenemen!Er zijn al vele jongeren jou voorgegaan en ze zijn allemaal enthousiast:

Kingsley: “je leert zelfverzekerd te zijn….”

Souraya: “Het brengt meer positiviteit in je leven! Je leert jezelf ontdekken….”

Fkadu: “…ik ben er opener door geworden en durf nu de mensen goed aan te kijken….”

Chef Debuut vindt plaats in het Badhuis, Leidseplein 49, Haarlem op de donderdagen.

Vind je het leuk om een keer te komen eten? Iedereen is welkom! Hou onze Facebookpagina in de gaten voor het menu en meer up to date nieuws!

https://www.facebook.com/stichtingdropinn
Goal
Hoe ziet de donderdagmiddag er uit bij Chef Debuut?

14.00-16.00: Talent Oriëntatie Training: leer jezelf beter kennen en ontdek jouw talenten en kwaliteiten. Jij staat centraal: Waar ben je goed in? Waar word jij blij van? Wat past bij jou? Tevens leer je samen te werken in een groep.
16.00-18.00: Koken onder leiding van een kok (Hou je niet van koken of gastheer/vrouw zijn? Geen probleem, er is ook een heuse houtwerkplaats waar geklust kan worden).
18.00-19.00: Gasten zijn binnengekomen die je gaat bedienen. Vervolgens eet je samen met de gasten.
19.00-19.30: Tijd voor een korte presentatie door één van jullie of een leerzame workshop van een gastdocent
De gasten luisteren aandachtig naar je en kunnen je suggesties doen voor het maken van nieuwe contacten, ideeën of samenwerking met jou

19.30-20.00u: Afrekenen met de gasten en gezamenlijk opruimen van het eetgedeelte.
Targetgroup
Je kunt contact opnemen met Thera Smitt, Projectleider Chef Debuut:

Mail: thera@stichtingdropinn.nl
Telefoon: 06-13237520
Adres
Het badhuis Leidsebuurt, Leidseplein 492013 PWHaarlem
Extra informatie
Locatie
Afbeelding/video
Geen Youtube-link
Deel dit initiatief