Neem een kijkje in uw stadsdeel
Oost

De formulierenbrigade helpt in Wijkcentrum De Alleman

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
JongerenVolwassenenSeniorenDementievriendelijkMensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
10 mei 2022
Einddatum
25 oktober 2022
Samenvatting
oe weet je of je recht hebt op toeslagen? Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een uitkering, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je een laag inkomen en wil je weten op welke voorzieningen je een beroep kunt doen? Hoe vraag je kwijtschelding aan? Wil je hulp bij het invullen van formulieren of wil je dat graag leren? Blijf niet met deze vragen rondlopen, maar kom naar de Formulierenbrigade van DOCK Haarlem.
Omschrijving
De deskundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade stropen graag hun mouwen op en gaan met jou samen aan de slag. Zo berekenen ze samen met jou de hoogte van je inkomen en zoeken uit waar jij recht op hebt, zoals bijvoorbeeld zorgtoeslag. Ook ondersteunen zij jou bij je aanvraag.

Wanneer? Op dinsdag van 9-13 uur
Let op: IND aanvragen doen zij niet.
Contactinformatie
Informatie en aanmelden
De vrijwilligers van de Formulierenbrigade werken gratis. Zij ondersteunen je graag en werken altijd op afspraak. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? De sociaal raadslieden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur bereikbaar via telefoonnummer
088 855 51 78 en e-mailadres haarlemsr@dock.nl. Ook kun je direct hieronder een afspraak maken. Wanneer je je aanmeldt via de inschrijving hieronder, krijg je een bevestigingsemail. Check ook je spambox, want het kan zijn dat je de e-mail daarin ontvangt.
Adres
Wijkcentrum De Alleman: Jan Sluyterslaan 112033 TMHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief