Neem een kijkje in uw stadsdeel
Zuidwest

DoeWoensdag in het Badhuis

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
JongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Workshop - Creatief
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
25 mei 2022
Einddatum
26 oktober 2022
Samenvatting
Elke woensdagochtend willen wij (Isa en Tessel) in Het Badhuis een plek creƫren waar we met elkaar verschillende creatieve technieken kunnen onderzoekeWe beginnen met schilderen en visual mending.
Deze inloopochtend is voor iedereen die het leuk vindt om op een creatieve manier aan de slag te gaan. We hopen elkaar te inspireren met elkaars stijlen, technieken en zienswijze. Het maakt dus niet uit of je ervaring hebt of niet.
Het Badhuis zorgt voor alle materialen.
Omschrijving
Altijd al de wens gehad om te schilderen, maar vond je het witte vlak te spannend om aan te raken? Of wil je schilderen weer oppakken? Dan ben je niet de enige! Met verschillende oefeningen en technieken willen wij je de basis geven om lekker aan de slag te gaan met acryl, gouache, aquarel, stiften en collage.
Visual mending (kleding zichtbaar repareren)
Een mix van creativiteit en oude handwerktechnieken. Op de DoeWoensdagochtend wil ik samen onderzoeken wat voor technieken geschikt zijn voor jouw kledingstuk en hoe we deze op een creatieve manier en met de hand kunnen repareren.
We kunnen elkaar helpen oude technieken nieuw leven in te blazen en te werken met textiel. Neem zelf je te repareren kledingstuk mee.
Contactinformatie
Dag: woensdag
Tijd: 9.30 - 11.30 uur
Meedoen is gratis - consumptie verplicht
Adres
Het Badhuis: Leidseplein 492013 PWHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief