Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Een workshop opzetten? Zo kan het!

Doelgroep
Volwassenen
Onderwerp
Cursus - workshop
Startdatum
9 mei 2019
Einddatum
9 mei 2019
Omschrijving

Werk je veel met vrijwilligers en wil je kennis en vaardigheden met ze delen en het leren van elkaar bevorderen? Dan is het geven van een workshop een prima manier om meerdere mensen tegelijk te bereiken. Maar hoe zet je eigenlijk een workshop in elkaar en waar let je op? Deze zaken komen allemaal aan bod tijdens deze workshop.

Goal

Tijdens de workshop komen de volgende elementen aan bod: -welke leerervaring heb je nog op je netvlies staan? -leren: een kijkje door een andere bril -wat is leren? -leerstijlen in vogelvlucht; wat heb je er aan? -Hoe pas je kennis van " leren"en "leerstijlen" toe in de opzet van je workshop? - Welke smaakmakers versterken het leereffect? De workshop is bedoeld voor iedereen in Haarlem, Bloemendaal en omgeving die werkt met vrijwilligers/ medewerkers van ( vrijwilligers) organisaties en ( burger) initiatieven, die hun kennis en vaardigheden willen overdragen in de vorm van een workshop. De workshop wordt verzorgd door Marie-Jose Duzijn-Calon van 4DynamieK- door ontwikkeling & interactie. Datum en tijd: Donderdag 9 mei 2019 van 19.00-21.30 uur Kosten Deelname aan deze workshop is gratis.

Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een factuur van € 20,00 in rekening gebracht.

Voor meer info en inschrijving: https://www.haarlemvoorelkaar.nl/cursusaanbod/1847

Targetgroup
Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving/
Informatiepunt Haarlem Sámen
Adres
Gedempte Oude Gracht 202011 GRHaarlem
Extra informatie
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief