Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

Effectief Vergaderen (online via ZOOM)

Voor wie is het?en
JongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Workshop - Creatief
Online?
Online
Startdatum
23 maart 2021
Einddatum
23 maart 2021
Samenvatting

In de training Effectief Vergaderen leer je hoe je efficiënt kunt vergaderen met aandacht voor inhoud, deelnemers en uitkomsten. We staan stil bij de drie onderdelen die elke vergadering kent; de voorbereiding, de vergadering zelf en de actie- en besluitenlijst. Bij de voorbereiding komt o.a. het opstellen van een praktische agenda aan bod die de ruggengraat van de vergadering vormt. Bij de vergadering zelf kijken we o.a. naar de rol van de voorzitter, doelgericht de punten behandelen, procesafspraken maken, gerichte besluitvorming, aandacht voor de deelnemers en omgaan met lastige situaties zoals bijvoorbeeld irritaties, conflicten of deelnemers die “afhaken”. Bij de actie- en besluitenlijst staan we stil bij hoe je een duidelijke en doelgerichte actie- en besluitenlijst opstelt en de voortgang van de acties in de gaten houdt.

Omschrijving

De training wordt gegeven door Norbert Engels van Norbert Engels Coaching en Sportmassage. Doelgroep: Deze training is bedoeld voor vrijwilligers die regelmatig vergaderen en hun vaardigheden op dit vlak willen verbeteren. Datum en tijd: Dinsdag 23 maart van 19.00-21.30 uur. (via ZOOM)

Contactinformatie
Datum en tijd: Dinsdag 23 maart van 19.00-21.30 uur (online ZOOM)
Aanmelden via de website van Haarlem voor Elkaar, Vrijwilligersacademie

Deelname aan deze training is gratis. Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, kan een bedrag van € 20,00 in rekening gebracht worden.
Adres
Informatiepunt Haarlem Sámen Gedempte Oude Gracht 202011 GRHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief