Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

Haarlem ShoppingNight / Weekend

Initiatiefnemer
Doelgroepen
JongerenVolwassenenSenioren
Onderwerp
Muziek en Dans
Startdatum
18 september 2020
Einddatum
20 september 2020
Samenvatting

De ShoppingNight is dit jaar een ShoppingWeekend!

Vrijdagmiddag 18 september start de ShoppingNight om 15.00 uur met de opening van de Makersmarkt op de Grote Markt. Om de bezoekersaantallen te spreiden en daarmee te zorgen voor meer veiligheid is gekozen de ShoppingNight te verlengen naar zaterdag 19 en zondag 20 september. In diverse straten worden activiteiten georganiseerd die voor extra sfeer in de binnenstad zorgen.

Thema 2020: ‘The Rhythm of Shopping’
Het thema van dit jaar is ‘The Rhythm of Shopping.’ Voor bezoekers is de Haarlem ShoppingNight meer dan alleen winkelen. Het is een avondje uit, een winkelbeleving, en dat gevoel willen we ze geven door hun zintuigen maximaal te prikkelen. De ShoppingNight wordt geopend door een echte Brazzband en gedurende de avond vinden er meerdere muzikale optredens plaats. Op de (Ver)Makersmarkt shop je mooie handgemaakte producten onder begeleiding van gitaar en zang. Tijdens de ShoppingNight wijzen rode muzieknoten, met afbreekbare verf geschilderd, je de weg.

Ondernemers en winkeliers pakken ritmisch uit
Zoals elk jaar trakteren de Haarlemse ondernemers het publiek tijdens deze avond op leuke activiteiten, live muziek, straattheater, hapjes, drankjes, workshops en modeshows. Ondernemers en winkeliers vragen we om in te zetten op hun eigen winkelbeleving door ‘The Rhythm of ...‘ aan te vullen met hun unieke beleving. Ook kunnen ze inhaken op het thema door de speakers wat aan te draaien en hun stem te laten horen via een leuke playlist.

Omschrijving

Haarlem

  • Vrijdag 18 september 2020 om 18.00 - 23.00 uur
  • Zaterdag 19 september 2020 om 10.00 - 17.00 uur
  • Zondag 20 september 2020 om 13.00 - 17.00 uur
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief