Neem een kijkje in uw stadsdeel

Help! We zoeken versterking voor het mediateam

Heb je zin om te helpen bij het mediateam van Haarlem Ontmoet? We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om de site te helpen vullen met de laatste nieuwtjes, alle activiteiten die er maar te vinden zijn in Haarlem en nog veel meer.

Haarlem Ontmoet is begonnen in het jaar tegen de eenzaamheid in 2017. Het doel is mensen elkaar te laten ontmoeten en dat lukt ook. We hebben veel verkeer op de website, krijgen vragen van bezoekers en helpen om mensen elkaar te laten ontmoeten. Wil je helpen om Haarlem Ontmoet de site te laten zijn waar je alles op kan vinden wat leidt tot ontmoeting? Dan ben je zeer welkom!

We zoeken mensen die het leuk vinden om organisaties te helpen zodat hun activiteiten er op komen te staan. Verder kan en mag je ook meedenken over het schrijven van wervende teksten voor Facebook of het helpen plaatsen daar van. Zoeken naar of het schrijven van leuke nieuwsberichten is ook een vraag. Of misschien vind je het wel leuk om te helpen met het mailen naar organisaties of ze mee willen doen of om ze te stimuleren weer activiteiten te plaatsen. Kortom een hele range aan leuke werkzaamheden waarin je zelf kan meedenken en kan bepalen wat je leuk vindt om te doen.

Het werk kan thuis vanachter de computer op je eigen moment, maar we staan ook open voor live samenwerken op bepaalde momenten zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Enige computervaardigheid is wel fijn, maar we gaan je uiteraard goed inwerken zodat je goed toegerust aan de slag kan.

Meer weten? mail ons op info@haarlemontmoet.nl