Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

Workshop: Hoe kom je aan je geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties

Voor wie is het?en
JongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Workshop - Creatief
Online?
Op locatie
Startdatum
8 juni 2021
Einddatum
8 juni 2021
Samenvatting

Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je bedrijfsdromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning, in het bijzonder bij fondsen. De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo'n aanvraag moet voldoen. Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Omschrijving

Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en (burger)initiatieven. Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van zorg, cultuur en welzijn. Daarnaast is Willemijn officemanager bij een vermogensfonds in Haarlem.

Contactinformatie
Aanmelden via de website Haarlem voor elkaar, Vrijwilligersacademie
Dinsdag 8 juni van 19.00-22.00 uur

Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van € 20,00 in rekening worden gebracht.
Adres
Informatiepunt Haarlem Sámen Gedempte Oude Gracht 202011 GRHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief