Neem een kijkje in uw stadsdeel
Zuidwest

Huiskamer

Initiatiefnemer
Voor wie is het?en
VolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Eten en Drinken
Online?
Op locatie
Startdatum
25 november 2020
Einddatum
25 februari 2021
Samenvatting

Dé ontmoetingsplek voor de zelfstandig wonende ouderen. Bent u op leeftijd maar nog steeds goed in staat om uzelf thuis zelfstandig te kunnen redden?

Omschrijving

Wilt u niet achter de geraniums zitten? Bent u geïnteresseerd in het leven van alledag? En, wilt u ook wel eens ander mensen ontmoeten?

Wij, van het buurtcentrum Trefpunt ’t Trionk nodigen u in dat geval graag uit om gezellig in een huiselijke sfeer samen te komen. In onze huiskamer is er voor iedereen plek om erbij te horen. Samen met de vrijwilligers creëren wij een vrolijke en actieve sfeer. Dat doen wij voor dames en voor heren.
De activiteitenbegeleiders nodigen u uit, samen met de vrijwilligers, om mee te doen aan het programma. Onder het motto: “niks moet, alles mag”, biedt het programma naast gezelligheid ook de mogelijkheid nieuwe dingen te leren, het denken te prikkelen, soms een beweegactiviteit en altijd in een ontspannen sfeer.

Deze huiskamers zijn er van maandag tot en met donderdag tussen 10:00 uur en (ongeveer) 14:00 uur.
€ 8,00 incl. koffie, thee en 3-gangen diner (€ 2,00 zonder diner).

Let op: in verband met de coronamaatregelen zou het kunnen dat deze activiteit niet doorgaat. Informeer bij de organisator.

Contactinformatie
Voor meer informatie: Bel naar Trefpunt ’t Trionk, Mirjam van Geens. Telefoon: 023-5324261
Adres
van Oosten de Bruijnstraat 602013VAHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief