Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

Jazzzz op zondag!

Initiatiefnemer
Doelgroepen
KinderenJongerenVolwassenenSenioren
Onderwerpen
RecreatieMaatjes - samen iets doenMuziek
Startdatum
3 februari 2019
Einddatum
28 juli 2019
Omschrijving
Elke zondag staat Het Veerkwartier in het teken van live muziek genaamd Live op zondag. Live op zondag biedt bandjes en singer-songwriters een podiumplek om de kas of het terras te veroveren. Deze muzikale zondag heeft er nu een nieuwe dimensie bij en wordt één keer in de maand: Jazz op zondag. In combinatie met muziek en de welbekende borrelhapjes wordt het Veerkwartier omgetoverd tot ultieme plek voor de zondagmiddagborrel met jazzklanken.

Goal
Jazz op zondag

Gitarist Erik Sinnige
Erik Sinnige wilde jazz weer terug brengen in Haarlem. Sinds de middelbare school heeft hij zijn gitaar niet meer losgelaten en na de ontdekking van de rockmuziek volgden nog vele fascinaties voor diverse muziekstijlen en gitaristen met als eindpunt: jazz. De ervaring en het netwerk van Erik Sinnige wordt samen met Live op Zondag één keer in de maand samengevoegd waarin Erik, met zijn trio, een special guest uitnodigt: een jazzmusicus van naam en faam. Zijn band bestaat uit Kees van Lent op de contrabas, Arendo Marijnus op de drums en Erik Sinnige op de gitaar.

Op 3 februari start de derde editie van Jazz op Zondag waarin Fat Wallet is uitgenodigd. De rest van de data zie je hieronder.

17 maart 2019 met Eduardo Blanco
14 april 2019 met Lily Latuheru
19 mei 2019 met Martien Oster

Meer informatie check veerkwartier.nl
Extra informatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief