Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Kom Binnen @Binnensteeds

Voor wie is het?
VolwassenenSeniorenDementievriendelijkMensen met verstandelijke beperkingMensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Wat wil je doen?
Eten en DrinkenWorkshop - CreatiefSport en SpelMuziek en DansKunst en CultuurUitstapje
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
17 februari 2022
Einddatum
29 december 2022
Samenvatting
In februari zijn we gestart met een vrije inloop in wijkcentrum Binnensteeds.

Iedereen is welkom om langs te komen.

Op donderdagmiddag (12.00-16.30 uur)

KOM BINNEN!Omschrijving
Wat gaan we doen?
Er is een lunch voor wie dat wil. Het is mogelijk om de hele middag te blijven of slechts 10 minuten. Je hoeft er niks te doen, maar kunt een spelletje spelen, de krant lezen of iets (creatiefs) maken. Verder is het motto: als iemand iets wil, kijken we wat er mogelijk is, dus vooral vanuit de vraag van de bezoekers. Vanaf de maand maart worden er, in een aparte ruimte, ook diverse workshops aangeboden.

We horen dat hier echt behoefte aan is, zeker in deze periode van lockdowns. Daarom zijn we blij dat we onze deuren op deze manier kunnen openen en hopen dat een brede doelgroep zich aangetrokken voelt tot het programma, de locatie en de middag. We streven naar een mix van mensen: jonger en ouder, mannen en vrouwen, bezoekers en vrijwilligers. Samen met iemand komen (vriend, familielid, maatje of begeleider), kan natuurlijk ook!

Er is al een groepje vrijwilligers, maar weet je iemand die een bijdrage zou kunnen leveren (als gastheer/vrouw, om mee te koken, om een workshop te geven…) van harte welkom!

De toegang is gratis, voor de lunch (2 euro), koffie en thee vragen we een kleine vergoeding.

Let op: Natuurlijk houden we ons aan de geldende regels. Mondkapje en anderhalve meter afstand houden. Vooralsnog organiseren we het als een open inloop, mocht het te druk worden ivm de corona-regels dan kunnen we op inschrijving of met tijdsblokken gaan werken.
Contactinformatie
Voor info en vragen kun je ook contact opnemen met Anike van der Ham (di, do, vrij): avanderham@haarlemeffect.nl, 06 514 893 97
Adres
Nieuwe Groenmarkt 202011 TWHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief