Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Kundalini Yoga

Initiatiefnemer
Doelgroepen
VolwassenenSenioren
Onderwerp
Sport en Spel
Startdatum
18 mei 2020
Einddatum
30 september 2020
Samenvatting

Kundalini yoga is een yoga vorm die je moet ervaren! We werken met houdingen, bewegingen, mudra, mantra en ademhalingsoefeningen. Soms is het meditatief. Soms is het zweten geblazen. Elke les is anders en werkt op een ander thema of onderwerp uit de yoga filosofie. Je kan alles op eigen niveau doen zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.

Omschrijving

Vanaf dinsdag 17 maart tot het einde der tijden. 

Van maandag tot met zaterdag

Tussen 7:00 - 8:00 uur kundalini yoga les via Skype.

Eerst mail je mij voor de instructies en tarieven. Yoga les moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus je kiest het tarief die nu bij jou past. Aan het eind van de week, zaterdag, app je mij hoeveel lessen je hebt gevolgd en tegen welk tarief. Je ontvangt dan een tikkie.

Je installeert skype en zendt mij een contactverzoek. Mijn naam is Riannevanh. Iets voor 7 uur in de ochtend app je mij als je mee wilt doen. Ik nodig je uit om 7 uur via Skype. Allereerst zien we elkaar en checken kort of iedereen oké is. Zo blijft de les toch nog persoonlijk! Als ik de les start, doe je je camera en audio uit. Aan het eind is het leuk om nog even gedag te zeggen en zet je dus je camera en audio weer aan. ​Mensen die echt weg moeten om 8 uur kunnen natuurlijk zelf de verbinding verbreken.

Tijdens de les kan je vragen stellen. Je moet dan de audio even aanzetten. Ik kan de deelnemers niet zien tijdens de les. Dat maakt het extra belangrijk dat je goed weet waar jouw grenzen liggen en je eigen verantwoordelijkheid neemt hiervoor! Als je ongewenste effecten hebt of vragen hierover, mail of bel mij altijd!

Doe je mee? Zo ja, contacteer mij via riannevanh@hotmail.com

Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief