Neem een kijkje in uw stadsdeel
Schalkwijk

Lekker creatief bezig zijn in het Inloophuis tijdens Beeldende Expressie.

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
JongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Workshop - CreatiefLotgenoten
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
03 mei 2022
Einddatum
25 oktober 2022
Samenvatting
Het werken met beeldende materialen geeft je de mogelijkheid om op een andere manier dan met woorden uitdrukking te geven aan wat er in je leeft.
Het is een moment in de week van stilstaan bij jezelf, en plezier beleven aan het experimenteren met verschillende beeldende materialen en technieken.
Materialen zoals verf, krijt, klei, papier-maché, speksteen en natuurlijke materialen.
Omschrijving
Technieken zoals, collage, tekenbeweging, druktechnieken…
We werken aan de hand van opdrachten, gericht op voelend ervaren van nieuwe mogelijkheden. Het gaat om het doen en niet om het “mooie” resultaat. Het met je handen werken, alleen maar bezig te zijn met het opdoen van nieuwe ervaringen, het verrast worden door datgene wat er ontstaat, en wat je er aan beleeft helpt om uit je hoofd te komen.
Na afloop van het beeldend werken word je uitgenodigd om je ervaringen met elkaar te delen, dat is een keuze. De opgedane ervaring is voor de deelnemer zelf het belangrijkste, het delen kan een meerwaarde hebben in herkenning, bevestiging of andere zienswijze van de andere deelnemers.
Contactinformatie
Reserveren is verplicht via mail: reserveren.haarlem@inloophuiskennemerland.nl. Pas na een bevestiging is je afspraak gegarandeerd. 023-8885367
Kosten € 5,00 per keer.
Dinsdag van 10 - 11.30 uur
Adres
Inloophuis Da Vinci: Leonardo da Vinciplein 732037 HRHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief