Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Lotgenotengroep Mantelzorgers Online

Initiatiefnemer
Voor wie is het?en
VolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Lotgenoten
Online?
Online
Startdatum
9 februari 2021
Einddatum
30 maart 2021
Samenvatting

Online ontmoetingsplek om ervaringen te delen voor mantelzorgers.

Omschrijving

Door de coronamaatregelen zijn de fysieke bijeenkomsten voor lotgenotengroepen van mantelzorgers niet mogelijk. Tandem organiseert daarom iedere dinsdag van 14.00 tot 15.00 een digitale bijeenkomst.

U kunt wekelijks aanschuiven om even andere mantelzorgers te zien en te spreken, elkaar een hart onder de riem te steken, vragen die er leven te bespreken en tips uit te wisselen. Annet, consulent van Tandem, begeleidt deze digitale bijeenkomsten. Met elkaar kijken we of er, naast de uitwisseling, behoefte is een thema te bespreken.

Wilt u meedoen? Meld u dan uiterlijk een dag tevoren aan via info@tandemmantelzorg.nl of telefonisch 023 - 89 10 610. Deelname is kosteloos. Kennis van beeldbellen is niet nodig. Als u zich aanmeldt, nemen wij contact met u op om te horen of u hier hulp bij nodig heeft. Ook kunnen we vooraf met u oefenen als daar behoefte aan is. We hopen u snel te zien! 

Tandem is een organisatie die mantelzorgers in Zuid-Kennemerland ondersteunbt in de breedste zin van het woord. Kijk voor meer informatie op de website van Tandem.

Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief