Neem een kijkje in uw stadsdeel
Oost
Centrum

Mäläskä, Däcker & Feralia Planitia

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
VolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Muziek en Dans
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
16 mei 2022
Einddatum
16 mei 2022
Samenvatting

Mäläskä is een constant van bezetting wisselend improvisatie-collectief met Petter Janse (gitaar, effecten en sequencing) en Remy Stroomer (synthesizers, electronica, sequencing) als vaste basis. Voor elke gelegenheid nodigen ze vrienden uit om unieke momenten te creëren. In de studio, maar bovenal live op het podium.

Däcker (Peter Dekker) herinnert zich dat hij constant muziek in zijn hoofd heeft sinds zijn vierde. Peter kan dagen en weken werken aan echte composities, maar bovenal gaat zijn voorkeur er naar uit om muziek te creëren op de meest directe en spontane manier: gewoon zitten en spelen.

Feralia Planitia is een eenvrouwsproject van Italiaanse/Haarlemse DJ en producer Simona Dellamorte. Haar passie voor elektronische muziek in alle denkbare vormen is iets wat duidelijk terug te horen is in haar werk. Terwijl ze opgroeit in Italië, wordt ze fan van techno en EBM, en tevens de experimentelere stijlen van elektronische muziek, inclusief industrial.

Omschrijving

De Pletterij Haarlem

maandag 16 MEI 20:00 - 22:00

Bestel tickets op deze website

Ook te volgen via livestream. De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Adres
Lange Herenvest 1222011 BXHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief