Neem een kijkje in uw stadsdeel
Zuidwest

Mee met mij

Initiatiefnemer
Doelgroepen
VolwassenenSenioren
Onderwerpen
Excursie - uitstapjeGroen - buitenactiviteiten
Startdatum
29 maart 2019
Einddatum
26 juni 2019
Omschrijving

Sinds 2016 is Haarlem een Uitburo rijker. Als vrijwilligersinitiatief verzorgt Mee Met Mij leuke koffie-ontmoetingen op altijd inspirerende plekken in en om Haarlem. Zeelucht opsnuiven aan het strand, bloembollenvelden van dichtbij aanschouwen, of onder de Palmen aan een verfrissend drankje. Het kan allemaal!

Goal

Mee met mij - Korte betaalbare uitjes in de regio

 

Vrijdag 29 maart Vandaag treffen we elkaar bij restaurant Kop van de Haven Sluisplein te IJmuiden. Tijdens het koffeidrinken zorgt het scheepvaartverkeer op het Noodzeekanaal voor een uniek telkens wisselend decor. Vervoerskosetn en consumpies zijn voor eigen rekening

Vrijdag 5 april. De Nieuwe Bavo bloeit. 150 studenten en docenten van diverse Nederlandse opleidingen bloemsierkunst zetten de Nieuwe Bavo in de bloemetjes. Op vrijdag 5 april krijgen ouderen korting. We verzamelen om 11.00 uur bij de ingang van de kerk. Toegang € 4.50

Vrijdag 25 april. Zeelucht....adem in, adem uit. Bloemendaal aan zee, om 11.00 uur zitten we aan de koffie of thee. Gaat u mee? Uitzicht op zee, een unieke plaats om te toeven. Adres: Proeflokaal Bregje, Zeeweg 96, 2051 EC, Overveen

Vrijdag 10 mei Even helemaal weg ….hoeft niet ver te zijn! Koffie drinken op de Grote Markt. Wat kunnen wij trots zijn op onze historische stad Haarlem! Verzamelen om 11.00 uur bij Grand Café Brinkman, Grote Markt 13.

Vrijdag 24 mei Vandaag op de koffie en een bezoek aan Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk. Geniet van de prachtig aangelegde stijltuin, het Rsaruim en de groente- en kruidentuin. Om 11.00 uur verzamelen we in het koetshuis. Daar starten we met een kopje koffie/thee. Tolweg 9, 1967 NG Heemskerk.

Vrijdag 14 juni Aan de rand van het prachtige vaargebied de Mooie Nel liggen de Jachthaven en het Café-paviljoen Bij van Assema. Laten ze daar nu huisgemaakte appeltaart hebben! Lekker aan de koffie met wat lekkers! Om 11.00 uur verzamelen we daar: Penningsveer 5, 2065 AM Haarlemmerliede.

Vrijdag 28 juni Helemaal in onze sas bij de Molenplas. Om 11.00 uur zien wij elkaar daar. Geniet van een mooi uitzicht en gezellige verhalen. Adres: Waertmolenpad 1, 2036 ES Haarlem.

Targetgroup
Gelieve minimaal 3 dagen voor het uitje u te melden bij Trefpunt ’t Trionk of via www.meemetmij.nl.

Adres
van Oosten de Bruijnstraat 602013VAHaarlem
Extra informatie
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief