Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

NLdoet bij Haarlem Sámen!

Initiatiefnemer
Doelgroepen
KinderenJongerenVolwassenenSeniorenMensen met een beperking
Onderwerpen
Groen - buitenactiviteitenMaatjes - samen iets doen
Begindatum
16 maart 2019
Einddatum
17 maart 2019
Samenvatting
Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Kom dan zaterdag 2 maart naar Haarlem Sámen! het informatiepunt van BUUV en Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving. Haarlem Sámen! staat die dag helemaal in het teken van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland op zaterdag 16 en zondag 17 maart.

Onze medewerkers kunnen je van alles vertellen over de verschillende klussen die er te doen zijn in Haarlem en omstreken. In je eentje of met een groep, met collega’s of met je sportclub. Wil je een klus aanmelden of juist zelf de handen uit de mouwen steken? Jong, oud, iedereen is welkom bij Haarlem Sámen! en bij NLdoet! Adres: Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem. Open van 13 tot 17 uur.


Beschrijving en tijdstip
NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert zoveel mogelijk mensen om een dag de handen uit de mouwen te steken daar waar het nodig is. NLdoet laat zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.
Adres
Gedempte Oude Gracht 20Haarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief