Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord

Nelsons Picknick

Initiatiefnemer
Doelgroepen
KinderenJongerenVolwassenenSeniorenMensen met een beperking
Onderwerpen
Groen - buitenactiviteitenSporten - bewegenRecreatieMuziek
Begindatum
13 december 2018
Einddatum
13 december 2018
Samenvatting
Donderdag 13 december van 14.00 tot 18.00 uur wordt in het Nelson Mandelapark bij wijkcentrum de Fjord een kerstmarkt georganiseerd met leuke activiteiten.
Beschrijving en tijdstip
Donderdag 13 december van 14.00 tot 18.00 uur wordt in het Nelson Mandelapark bij wijkcentrum de Fjord een kerstmarkt georganiseerd met leuke activiteiten.
Er zijn kerstkramen waar zelfgemaakte spullen worden verkocht. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, van kerstblik gooien tot een chill-hoek voor jongeren en een vuurkorf met marshmallows. Iedereen mag een idee of boodschap ophangen in de kerstwensboom of meedoen met de bakwedstrijd, met een (thuis) zelf gebakken taart. Ook is er tweedehands feestkleding te koop en kunt u meezingen met live kerstmuziek.
Heeft u mooi, heel speelgoed over? Neem het mee, leg het onder onze kerstboom, dan pakken wij het in en zorgen dat het bij gezinnen in de buurt terecht komt die het kunnen gebruiken.
Uiteraard zijn er ook warme dranken en hapjes te koop en kunt u genieten van een winterse soep. Een deel van de opbrengsten gaat naar een goed doel. En wilt u zelf nog wat komen brengen: we zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor wijkcentrum de Fjord, u kunt de vacatures die middag bekijken.
We hopen u te ontmoeten op 13 december en neem uw buren, kinderen, vrienden, opa en oma vooral mee!
Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaimie v.d. Kroon of Astrid Valkenburg (Wijkcentrum de Fjord, tel. 5348628) of Michiel Groothuis (Cronje 1a, 06 51388328).
Adres
Paul Krugerkade 62021BNHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief