Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord

Ouder & Kind bootcamp in Haarlem

Initiatiefnemer
Voor wie is het?en
KinderenJongerenVolwassenen
Wat wil je doen?
Sport en Spel
Online?
Op locatie
Startdatum
31 januari 2021
Einddatum
3 oktober 2021
Samenvatting
 

Ouder en kind bootcamp in Haarlem is DE sportieve gezamenlijke activiteit tussen ouder en kind(eren), zie het als sportieve quality-time met je kind(eren). Elke week (iedere zondag van 10.15u-11.00u in het Schoterbos in Haarlem Noord, zijn er dol enthousiaste ouders en kinderen tijdens de ouder en kind bootcamp, super leuk!

Tijdens de ouder en kind bootcamp zijn jullie samen aan sporten, bewegen en denken jullie na over wat de effecten kunnen zijn van gezonde voeding, dit gebeurt op een leuke en speels manier. Het grootste doel is plezier maken. Maar daarnaast is het ook belangrijk, dat kinderen op jongere leeftijd na gaan denken over waarom bewegen en gezonde voeding belangrijk zijn. Zodat ze er niet vanuit gaan dat alles wat in de supermarkt ligt goed is om te eten en niet alleen maar voor de tv of iPad zitten.

Het belang van sport en bewegen plus gezonde voeding is groot voor je algehele gezondheid. Hoe eerder kinderen zich hiervan bewust worden, hoe beter dit zal zijn voor hun eigen toekomst.

Omschrijving

Het verzamelpunt: Bij de van Moerkerkenstraat 44-2

Elke zondag t/m 3 oktober 2021 om 10.15 - 11.00 uur 

€8,50

 

Adres
van Moerkerkenstraat2025 DZHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief