Neem een kijkje in uw stadsdeel
Oost

Rebup Inloop voor meiden vanaf 15 jaar

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
Jongeren
Wat wil je doen?
Lotgenoten
Online?
Op locatie
Startdatum
21 september 2021
Einddatum
21 december 2021
Samenvatting
Inloop voor meiden met Elisa dinsdagavond van 18 tot 20 uur
Het blijkt dat veel kids het fijn vinden om even hun hart te luchten of een vraag te stellen aan mij als ze niet weten waar de oplossing te vinden is. En natuurlijk hebben ook wij niet voor iedere vraag een oplossing maar hebben wij wel een luisterend oor.
Dit kan op een gezellige dinsdagavond.
Omschrijving
Nieuw dit jaar: deelnemen kan alleen met een Rebupkaart! Vanwege de Corona willen wij de groepjes klein houden. Een Rebupkaart kost €20,- voor een jaar plezier bij Rebup. Daar horen ook de uitstapjes en workshops bij. Rebup vult de overige kosten aan. Heeft u een Haarlem Pas dan regelen wij dat met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zo kunnen kinderen dus altijd mee doen, ook bij Rebup. De warme chocolademelk kost €0,50 graag gepast geld meegeven aan uw kind. De machine werkt namelijk alleen op muntjes van €0,50 . De limonade is gratis!

Contactinformatie
Rebup in de Hofmeyerstraat 12 is open van maandag t/m vrijdag 15.00-17.00 uur.
Alle medewerkers zijn gevaccineerd. Bent u dat niet, dan graag alleen binnen komen met een mondkapje op a.u.b. Wij vragen iedereen bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Bij de ingang staat een hygiene pomp.
Adres
Hofmeijerstraat 122033 KDHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief