Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord
Oost
Centrum
Zuidwest
Schalkwijk

Tafeltje Dekje - warme maaltijd aan huis & een praatje

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
SeniorenDementievriendelijkMensen met verstandelijke beperkingMensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Wat wil je doen?
Eten en DrinkenBoodschappendienst
Online?
Op locatie
Startdatum
08 juli 2021
Einddatum
31 december 2021
Samenvatting
Behoefte aan een warme maaltijd? Tafeltje Dekje bezorgt maaltijden bij (tijdelijk) kwetsbare Haarlemmers die niet (meer) zelf kunnen koken.

Heeft u een Haarlem Pas of komt u daarvoor in aanmerking? Dan kunt u voor 3,90 euro per maaltijd gebruik maken van Tafeltje Dekje.
Omschrijving
In deze barre en soms eenzame tijd is het fijn om tenminste een warme maaltijd te ontvangen. De vrijwilligers van Tafeltje Dekje komen door weer en wind en maken - als u dat wilt - een praatje met u. De bezorgers van het eten houden zich aan de regels die nu gelden (preventie Corona); zij houden afstand en hand-tot-hand contact wordt voorkomen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de maaltijden koud langsbrengen. Dan kunt u het gerecht ‘s avonds of in het weekend opwarmen in oven of magnetron om er van te genieten. Wist u dat u ook kunt kiezen uit drie verschillende menu’s? Ook kunt u de maaltijden verdelen over drie maal door de week en twee voor het weekeinde. We vertellen u er graag meer over.
Contactinformatie
De maaltijden worden op maandag tot en met vrijdag aan huis bezorgd tussen 12.00 en 13.00 uur. U kunt zich aanmelden via de mail tafeltjedekje@haarlemeffect.nl of per telefoon 023 532 25 47.
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief