Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

Training Vrijwilligerscoördinatie (2 middagen)

Voor wie is het?en
JongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Workshop - Creatief
Startdatum
1 april 2021
Einddatum
8 april 2021
Samenvatting

Hoe kan ik (nog meer) vrijwilligers vinden, binden en boeien? Een veel gestelde vraag van coördinatoren, die verantwoordelijk zijn voor het werven en aansturen van vrijwilligers. Inhoud: In deze training komen alle basisprincipes van het werken met en coördineren van vrijwilligers aan bod: * Vinden, binden en boeien van vrijwilligers volgens de methodiek 7xb * De laatste trends in vrijwilligerswerk * Omgaan met vrijwilligers met verschillende motivaties en achtergronden * Vrijwilligersbeleid, veilig vrijwilligerswerk en (mede-)zeggenschap van vrijwilligers * De rol en grenzen van de vrijwilligerscoördinator De training is interactief van opzet en daarom geschikt voor zowel beginnende als ervaren vrijwilligerscoördinatoren van grote én van kleine organisaties. Er is veel ruimte om eigen praktijksituaties in te brengen. Na afloop ben je geïnspireerd geraakt om een goed vrijwilligersbeleid neer te zetten, heb je een wervings- of verbeterplan voor je vrijwilligerswerk en is je netwerk flink uitgebreid. Let op: deze basistraining is alleen als 2-delige serie te volgen, tussentijds instromen is helaas niet mogelijk.

Omschrijving

Deze training is voor vrijwilligerscoördinatoren, woonachtig/werkzaam in Haarlem of omgeving. Ook als je interesse hebt om vrijwilligerscoördinator te worden, ben je welkom. Trainer: Chris Rabbers, Projectcoördinator Vrijwilligerscentrum Haarlem

Contactinformatie
Aanmelden via website Haarlem voor Elkaar, vrijwilligersacademie.
Donderdag 1 april van 13.30-16.30 uur
Donderdag 8 april van 13.30-16.30 uur
Kosten:
voor vrijwilligers: € 15,00
voor professionals: € 30,00
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding, wordt een bedrag van € 20,00 in rekening gebracht.
Adres
Wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Afbeelding/video
Deel dit initiatief