Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord

Vos en Haas: Vos Schept Op (4+)

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
KinderenJongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Film en Theater
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
30 januari 2022
Einddatum
30 januari 2022
Samenvatting

Jeugdtheater om je vingers bij af te likken Zondag 30 januari 2022 om 15.00 uur. Kaartjes € 10,-- via: deze link. Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor zijn vrienden. Als Vos even weg is werpt Haas, stiekem, een blik in de pan. Vos is woest! Hij wil geen eten uit blik, hij kookt alleen maar met verse ingrediënten! Uil kookt alleen maar met pakjes en Jak eet nooit aan tafel, dat is veel te saai. Vos neemt graag de tijd om te koken en te eten. Zal het hem lukken al zijn vrienden aan één tafel te krijgen, voor de hartigste maaltijd ooit? Een vrolijke voorstelling met veel humor en opzwepende muziek, waarin de meest onverwachte personages opduiken en waarmee zowel kinderen als hun ouders zich prima zullen vermaken.

Omschrijving

Houtje touwtje brengt de derde voorstelling in de Vos en Haas trilogie met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediënten! De Vos en Haas voorstellingen zijn een collage en bewerking van korte verhalen van Sylvia Vanden Heede met illustraties van de Haarlemmer Thé Tjong-Khing. De illustrator maakte speciaal voor deze voorstelling de postertekening.

Contactinformatie
– Uitsluitend direct met iDeal betaalde reserveringen zijn geldig.
– Bezoekers vanaf 13 jaar kunnen wij alleen toelaten met een vaccinatiebewijs op papier, Corona checkapp QR code, herstelbewijs of negatieve PCR test.
Adres
Verhalenhuis Haarlem van Egmondstraat 72024 XLHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief