Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord

What Will People Say

Initiatiefnemer
Doelgroepen
JongerenVolwassenenSenioren
Startdatum
17 oktober 2020
Einddatum
17 oktober 2020
Samenvatting

De in Oslo geboren regisseur Iram Haq werd als veertienjarig meisje door haar ouders gekidnapt en gedwongen anderhalf jaar in Pakistan te wonen. Als maker van het drama What Will People Say weet ze dus waar ze het over heeft. De zestienjarige Nisha groeit op in Noorwegen, maar haar ouders zijn Pakistaans. Dat betekent schipperen tussen twee culturen. Thuis is Nisha de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat, is ze een doorsnee Noorse tiener.

Vanaf het begin voel je de onderhuidse dreiging die dit leven voor Nisha met zich meebrengt. De jonge actrice Maria Mozdah zet Nisha neer als een meisje dat verbijsterd en wanhopig is en probeert te overleven zonder in een gearrangeerd huwelijk te belanden. De vader worstelt op zijn manier met de wirwar van vooroordelen, schaamte en verwachtingen; hij is radeloos. We zien hoe hij oprechte genegenheid voor zijn dochter voelt, maar niet opgewassen is tegen de groepsdruk van de Pakistaanse gemeenschap. Geleidelijk ontpopt What Will People Say zich als een vader-dochtertragedie die geen gemakkelijke oplossingen kent.

 

Omschrijving

Zaterdag 17 oktober20.00 uur
Toegang: normaal €6 / bioscoopstoel €7,50

Klik hier om doorgestuurd te worden naar de website waar u kunt reserveren.

LET OP
–  Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.
–  Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
–  Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan.
–  Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen. Dank u wel voor uw medewerking!

Adres
Van Egmondstraat 72024 XLHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief