Neem een kijkje in uw stadsdeel
Noord

Wi Wa Wit In het Verhalenhuis (+2 jaar)

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
KinderenJongerenVolwassenen
Wat wil je doen?
Film en Theater
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
22 januari 2022
Einddatum
22 januari 2022
Samenvatting

Magische zintuigelijke winterervaring op Zaterdag 22 januari 10.30 uur in de grote zaal. Toegang: € 9,00 Kaartjes bestellen via de website, zie deze link Sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Even zie je geen hand meer voor ogen. Bedekt met een laag sneeuw ziet de wereld er heel anders uit. Alles is WIT en helemaal stil… WIE of WAT ligt verborgen onder die witte deken? Kijk, voel en luister mee: we laten ons vallen in de zachte sneeuw, glijden over het harde ijs, bibberen van de kou en krijgen het warm in ons holletje.

Omschrijving

Wi Wa Wit is een zintuiglijke dansvoorstelling over de winter en al zijn verschillende kanten. Door middel van dans, spel, live muziek en vormgeving nemen de spelers het publiek mee op een ontdekkingsreis. De kinderen worden verleid om samen te kijken, te luisteren en mee te voelen. Iedere voorstelling eindigt met een nagesprek en ten slotte leren de kinderen voor ze naar huis gaan nog een dans.

Contactinformatie
– Uitsluitend direct met iDeal betaalde reserveringen zijn geldig.
– Bezoekers vanaf 13 jaar kunnen wij alleen toelaten met een vaccinatiebewijs op papier, Corona checkapp QR code, herstelbewijs of negatieve PCR test.
Adres
Verhalenhuis Haarlem van Egmondstraat 72024 XLHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief