Neem een kijkje in uw stadsdeel
Centrum

Workshop Timemanagement

Voor wie is het?en
JongerenVolwassenenSenioren
Wat wil je doen?
Workshop - Creatief
Startdatum
26 mei 2021
Einddatum
26 mei 2021
Samenvatting

Beschrijving: Druk, druk, druk, druk!!! Hoe hard je ook werkt, je agenda blijft overvol. Soms heb je het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. Herken je dit? En wil je daar verandering in aanbrengen? Dan is de workshop "timemanagement" voor jou bedoeld. Het is een eerste stap in het beter beheersen van je tijd. Doel en inhoud: Het doel van deze workshop is om te ontdekken wat jouw grootste "tijdrovers" zijn. In de workshop worden tips en trucs gegeven die jou helpen om effectief met je tijd om te gaan. Daarbij moet je denken aan onderwerpen als: * doelen plannen * dagplannen * prioriteiten stellen (Eisenhower principe) * 80/20-regel toepassen * Deadlines stellen * Email afhandelen * Delegeren * Uitstelgedrag te lijf gaan met de 5-minutentechniek

Omschrijving

Voorbereiding: Ter voorbereiding op de workshop wordt gevraagd of je jouw tijdsbesteding gedurende bijvoorbeeld één week bij wilt houden. Dit inzicht kun je gebruiken om tijdens de workshop jouw tijdrovers vast te stellen.

Contactinformatie
Opgeven via de website Haarlem voor Elkaar, Vrijwilligersacademie
Woensdag 26 mei van 19.30-22.00 uur

Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden maar bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van € 20,- in rekening worden gebracht.
Adres
Informatiepunt Haarlem Sámen Gedempte Oude Gracht 202011 GRHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief