Neem een kijkje in uw stadsdeel

ZOEFZOEF! dé Haarlemse sociale vervoersdienst

De Zoefzoef is een sociale vervoersdienst in de stad. We bieden plezierig, flexibel en betrouwbaar vervoer voor korte ritten in en om de wijk. De Zoefzoef is een elektrische auto die korte afstanden rijdt (ongeveer 5 km) voor iedereen en speciaal voor mensen die minder mobiel zijn. 

De Zoefzoef brengt u bijvoorbeeld naar vrienden, de kapper, huisarts, winkels, koffieafspraak/ cursus of activiteit in de buurt. De chauffeur kan helpen met in- en uitstappen. Een rollator kunt u meenemen en ook uw boodschappen kunnen mee.

 

Het aanvragen van een rit

U kunt telefonisch een rit reserveren op 023 – 5436046 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. U betaalt € 1,50 per rit bij de chauffeur of u kunt een strippenkaart kopen.

De Zoefzoef rijdt op alle weekdagen, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur in Haarlem Zuidwest en Schalkwijk. Meer informatie: www.zoefzoefhaarlem.nl

 

Wil je je inzetten voor de vervoersdienst?

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht van de vervoersdienst. Plezier, talentontwikkeling en een goed geregelde organisatie staan centraal.

 

Voor verschillende functies zijn we op zoek naar enthousiaste mensen om onze teams te versterken. Zo zoeken we vaak nieuwe chauffeurs, ritplanners en coördinatoren voor een wijk/ stadsdeel. We bieden een leuke vrijwilligersbaan op één of enkele dagdelen, een fijn team en leuk contact met passagiers. Ook bieden we waardering en ruimte voor eigen talent en ideeën. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via vervoer@haarlemeffect.nl


Wil je meer informatie over het project?

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking en sponsoren. Neem hiervoor contact op met Femke Nannes, projectleider ZOEFZOEF via femke@zoefzoefhaarlem.nl of 06 441 592 72.