Neem een kijkje in uw stadsdeel

BURENDAG KOMT ER AAN!

Doe met jouw straat mee met burendag en ontvang een gratis uniek burendagpakket om deze dag tot een succes te maken!

 

Op zaterdag 22 september is het nationale burendag, het jaarlijks terugkerende feest in jouw eigen straat. Gezellig samen zijn met je buren staat centraal op deze dag. Denk bijvoorbeeld aan samen met je buren koffie drinken, een straatborrel of samen het groen verzorgen in de straat. Straten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun straat.

 

Meedoen met Burendag

Enthousiast geworden? Stuur dan een email naar coalitie@haarlemontmoet.nl met je naam, straat en telefoonnummer om je straat aan te melden. Je ontvangt dan informatie over waar je het gratis originele burendagpakket met feestelijke spullen kunt ophalen en tips om de burendag gemakkelijk te organiseren.

 

Burenhulp Haarlem en de coalitie Haarlem Ontmoet, promoot de landelijk Burendag in Haarlem, want deze dag is een haalbare en laagdrempelige manier waarop buren elkaar op een luchtige manier leren kennen. Burenhulp Haarlem is een project dat zich inzet om burencontact te stimuleren. De Coalitie Haarlem Ontmoet is het Haarlemse samenwerkingsverband dat als doel heeft om eenzaamheid te verminderen.