Neem een kijkje in uw stadsdeel
Schalkwijk

'Vrij Dansen'

Initiatiefnemer
Doelgroepen
JongerenVolwassenenSenioren
Onderwerp
Sporten en Spel
Startdatum
10 februari 2017
Einddatum
27 december 2019
Samenvatting
Hou je van dansen, maar wil je geen pasjes leren? En vind je het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Kom dan gerust langs op vrijdagmiddag in de Ringvaart. Daar mag je dansen zoals jij dat graag wilt, samen met fijne mensen en voornamelijk op lekker swingende muziek. Achteraf drinken we altijd een kopje thee met wat lekkers.
Iedereen die van dansen houdt is welkom! Ook als je denkt dat je niet kunt dansen of als je onzeker bent. Juist dan nodigen we je uit om te komen!
Omschrijving
Bij Stichting DOCK Haarlem/centrum de Ringvaart organiseren we in samenwerking met RIBW K/AM, GGZ Ingeest, Actenz en Haarlem Effect iedere vrijdagmiddag ‘Vrij Dansen’. Deze dansbijeenkomsten zijn speciaal ingericht voor mensen die baat hebben bij een rustige, stabiele en veilige omgeving. Daarnaast is deze dansactiviteit ook zeer geschikt voor mensen die geen betrokkenheid hebben bij bovengenoemde organisaties, maar wel graag willen dansen.
Deze activiteit is dus voor iedereen toegankelijk die van dansen houdt!

Er worden je geen pasjes aangeleerd en iedereen danst geheel op zijn of haar eigen manier. De muziek varieert van Wereldmuziek tot Pop. Voor ieder wat wils.
Ervaring leert dat het 'Vrij Dansen' in de Ringvaart iedere week weer een feestje is! En jij bent welkom om ook mee te komen doen!

Wanneer: iedere vrijdagmiddag van 15.30 uur (inloop 15.15 uur) tot 17.00 uur
Waar: wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98 in Haarlem
Kosten: 2 euro per keer

Meer informatie vind je terug op de website: www.beweeg-je-leven.nl of je kunt een vraag stellen per e-mail: beweegjeleven@gmail.com

Wie weet tot dans!
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief