Neem een kijkje in uw stadsdeel

Dienst4Dienst

Zoek je een handige timmerman of krijg je dat bestand maar niet geupload? Voor elk talent kan je iemand vinden op dienst4dienst! Je helpt elkaar door iets aan te bieden, dan verdien je uren die je bij een ander weer mag afnemen. Super simpel en zoals de naam al zegt kost het niets. Want het is een dienst voor een dienst.

Omdat je de kennis of het talent hebt om een ander te helpen, en bij iets anders geholpen wilt worden. Omdat niet iedereen kan wat jij kunt. Of niet meer kan. Of omdat jij iets minder goed kan, of het graag mooi wilt laten doen, terwijl een ander het juist goed kan en jou er graag een handje bij helpt. Omdat we elkaar kunnen helpen. Dienst4dienst.nl. Het is tijd voor tijd.

Wedstrijd 775 jaar Haarlem!

Wil je mee doen aan de wedstrijd in het kader van 775 jaar Haarlem? Hang voor 1 augustus de Haarlem vlag uit, maak er een mooie foto of een leuk filmpje van en stuur je deelname naar contact@verjaardaghaarlem.nl. De beste inzendingen worden beloond met een Haarlems prijzenpakket. Jouw creatie ook alvast delen op je social media? Gebruik #Haarlem775. 

Lees verder

Haarlemse zwembaden weer open

De Haarlemse binnenzwembaden De Planeet en het Boerhaavebad zijn weer open! Het monumentale buitenzwembad De Houtvaart kan vanaf 1 juli weer bezoekers ontvangen. De zwembaden zijn heropend met aangepaste openingstijden en de nodige veiligheidsmaatregelen. Daarbij moeten bezoekers er ook rekening mee houden dat op drukke dagen minder mensen toegang kunnen krijgen tot het zwembad.
Meer informatie

Lees verder

Vind hier de nieuwste activiteiten van alle organisaties in Haarlem!

Beste bezoeker van HaarlemOntmoet,

Langzaamaan komen er weer nieuwe activiteiten op gang, of bestaande worden nieuw leven ingeblazen. Uiteraard allemaal met de nieuwe richtlijnen voor afstand tot elkaar. Ben je op zoek naar een leuke activiteit of bijeenkomst? Dan ben je hier aan het goede adres.

Corona heeft ook een heleboel online activiteiten opgeleverd. Die hebben we ook voor je verzameld.

Heb je tips of vragen? Mail ons op info@haarlemontmoet.nl  of stuur een bericht via het contactformulier voor advies of informatie.

 

 

Lees verder
Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?
www.haarlem.buuv.nu

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

www.haarlemeffect.nl

coalitie gericht op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid.

Coalitie Haarlem Ontmoet

Vrijwilliger werven of worden

www.haarlemvoorelkaar.nl

Een leven lang gezond actief!

sportsupport.nl

Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt in de breedste zin van het woord

Tandem