Neem een kijkje in uw stadsdeel

UITGELICHT: TOSTIETJE MET...

Elke donderdag kunt u een tosti komen eten in Wijkcentrum Binnensteeds. We draaien plaatjes uit de oude doos en wie wil mag een dansje wagen! Daarnaast wordt er om de week iets extra's aangeboden, zoals: spelletjesmiddag, film, toneelvoorstelling of live-muziek. (zie facebookpagina van Binnensteeds)

Kom je ook onze heerlijke tosi's proeven! Elke week staat er naast de gebruikelijke kaas en ham/kaas tosti een special op het menu; de tosti van de week!

Elke donderdag (vanaf 15 nov) van 12:30 tot ong. 14:30 in wijkcentrum Binnensteeds op de Nieuwe Groenmarkt 20.

Kosten tosti incl. koffie/thee: 2 euro

Ivm inkopen ingrediënten graag van te voren even aanmelden via: ivleeming@haarlemeffect.nl of 023-5319030

Coalitie Haarlem Ontmoet Verslag Conferentie

Verslag Werkgroep Aandachtsfunctionaris
Organisaties die zich aansluiten bij de coalitie wordt gevraagd om in de eigen organisatie een ‘aandachtsfunctionaris’ aan te stellen die het onderwerp actief op de agenda houdt en samen met collega-functionarissen werkt aan een uitbreiding van kennis en kunde.
In de werkgroep is nagedacht over wat organisaties nodig hebben om een dergelijke functionaris aan te stellen en wat precies de inhoud van deze functie zou moeten zijn.

Lees verder

Coalitie Haarlem Ontmoet

Sinds dit jaar kent Haarlem een eigen coalitie die gericht is op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid onder de inwoners van Haarlem. Deze coalitie heeft de naam Coalitie Haarlem Ontmoet en heeft een samenwerkingsverband met de landelijke coalitie Erbij ( https://www.eenzaam.nl/over-coalitie-erbij).

De coalitie is gestart met een kerngroep die bestaat uit vertegenwoordigers van de volgende organisaties: Haarlem Effect, Stem in de Stad, GGDZuid Kennemerland, Bedrijf en Samenleving, Rode Kruis en Dock en een projectleider. De kerngroep heeft een actieve rol in het vorm geven van de coalitie en het ontwikkelen van nieuwe praktijken om eenzaamheid te reduceren of te voorkomen.

 

 

Lees verder

Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?

http://www.haarlem.buuv.nu/

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

https://www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

https://www.haarlemeffect.nl/

Vrijwilliger werven of worden

https://www.vwc-haarlem.nl/

Een leven lang gezond actief!

https://sportsupport.nl

Activiteiten voor thuiswonende ouderen, zieken en gehandicapten. 

http://afdeling.rodekruis.nl/

Vrijwilligers ondernemen graag allerlei activiteiten met u.

https://www.zonnebloem.nl/regio-haarlem