Neem een kijkje in uw stadsdeel

Samen maken we Haarlem nóg leuker!

Op Haarlemontmoet.nl kunnen inwoners, (maatschappelijke) organisaties en verenigingen initiatieven starten die ontmoeten als doel hebben, óók tijdens Corona. Online elkaar ontmoeten, bellen, schrijven of samen iets delen. Als het thema ontmoeten een centrale rol heeft, ben je van harte welkom om je idee te plaatsen op Haarlemontmoet!

Haarlemontmoet is een initiatief van samenwerkende Haarlemse maatschappelijke organisaties op verzoek van en gefinancierd door de gemeente Haarlem.

OPEN PODIUM HAARLEM

Laat je talent zien, horen en spreken! Op zaterdag 11 september organiseren Toneelschuur, Stadsschouwburg/Philharmonie Haarlem en Patronaat Open Podium Haarlem hét Open Podium van Haarlem. Droom jij ervan om op te treden op één van de grootste podia van de regio? Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 20 augustus. Aanmeldingen ontvangen in de week van 23 augustus persoonlijk bericht van de organisatie.

Daarnaast nemen curatoren van Pletterij, Haarlem Blues Club, Kennemer Jeugd Orkest, Bibliotheek Zuid Kennemerland, Haarlem Jazz Underground, The Wolfhound, Theaterwerkplaats Haarlem en Hip Hop Dubbel A tijdens Open Podium Haarlem de podia van Toneelschuur, Stadsschouwburg/Philharmonie Haarlem en Patronaat over met een uniek programma. Een dag lang de beste en verrassendste optredens van lokale artiesten die elke Haarlemmer moét kennen.

Blijf op de hoogte en volg ons op Instagram!

Lees verder

Wat gebeurt er in Haarlem Zuid-West?

Heb je nog vragen? Kom naar de Bakfietsbalie. De Stookkamer denkt mee!

De Stookkamer: "Na het bekijken van het filmpje hadden wij ook nog veel vragen".

"Daarom vonden wij het een goed idee om door de buurt te trekken met de BakfietsBalie.  Op woensdag 21 juli 2021 rijd de Stookkamer bakfiets samen met Mariska van den Aarsen van de gemeente en Iteke van bureau Kickstad met onze bakfiets door de buurt om vragen te beantwoorden.

Kom je langs?"

Lees verder

Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?

www.haarlem.buuv.nu

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

www.haarlemeffect.nl

Coalitie gericht op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid.

Coalitie Haarlem Ontmoet

Vrijwilliger werven of worden

www.haarlemvoorelkaar.nl

Een leven lang gezond actief!

sportsupport.nl

Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt in de breedste zin van het woord

Tandem

Voor hulp of een praatje

De altijd contactlijn