Neem een kijkje in uw stadsdeel

Haarlem Ontmoet!

Op deze website vind je allerlei activiteiten waar Haarlemmers aan mee kunnen doen. Iets ondernemen in de buurt, meedoen met een bijeenkomst of nieuwe mensen leren kennen? Je vindt alle activiteiten op haarlemontmoet.  

Organiseer je zelf een activiteit? Plaats het hier op haarlemontmoet, zodat bewoners mee kunnen doen.  

Samen maken we Haarlem nóg leuker!

UITGELICHT (!)

Theatergroep VONK @de Tulp


Buurttheatergroep VONK oefent elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur in Buurtcentrum De Tulp, Voortingplantsoen 56 in het Rozenprieel. De groep kan nog nieuwe spelers gebruiken, dus kom gerust langs. Met of zonder toneelervaring van harte welkom. Wie weet wordt bij jou ook het vuur aangestoken en sta jij de eerstvolgende voorstelling ook met anderen te stralen op het toneel.


Buurttheatergroep VONK: Wie weet wordt bij jou ook het vuur aangestoken en sta jij de eerstvolgende voorstelling ook met anderen te stralen op het toneel. We werken regelmatig naar een voorstelling of theaterdiner toe, waar we met anderen samenspelen. Film over de theatergoep van Buurtblik: https://youtu.be/OOjeaWsw91c

Lees verder

Chef Debuut

Chef Debuut is een project voor jonge statushouders en Nederlandse jongeren met een afstand tot de maatschappij. De jongeren hebben als gemene deler dat ze een extra steuntje kunnen gebruiken en op zoek zijn naar wat extra aandacht en ondersteuning. Wij willen dit realiseren middels het sociale kookproject Chef Debuut, want: eten verbindt! De jongeren gaan koken onder begeleiding van een kok. Het toetje is het podium waarbij een jongere zijn of haar verhaal mag doen: wie ben ik, wat kan ik en wat zoek ik. De gasten denken met hem/haar mee. Zo kunnen er verbindingen worden gemaakt. Dit kan zijn in de vorm van een maatje, een snuffelstage, werk, maar ook samen dingen ondernemen! Jongeren koken voor inwoners van Haarlem, met een verrijkende afsluiting! U bent van harte welkom! De activiteit wordt gehouden op 7 maart van 17:30-19:00. Aanmelden kan tot 7 maart tot 12.00u via: heidi@stichtingdropinn.nl of een appje/smsje naar Heidi Kruize 06-18518791. Kosten € 6,50. We hebben plek voor 15 gasten.

 
Lees verder

Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?

www.haarlem.buuv.nu/

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

www.haarlemeffect.nl

coalitie gericht op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid.

Coalitie Haarlem Ontmoet

Vrijwilliger werven of worden

www.haarlemvoorelkaar.nl

Een leven lang gezond actief!

sportsupport.nl

Activiteiten voor thuiswonende ouderen, zieken en gehandicapten. 

afdeling.rodekruis.nl

Vrijwilligers ondernemen graag allerlei activiteiten met u.

www.zonnebloem.nl/regio-haarlem