Neem een kijkje in uw stadsdeel

Spreekuur Centrum Digitaal Sterk!

Voor als u iets wilt leren over of met uw computer, tablet of telefoon. Bij een centrum van Digitaal Sterk! zitten ze klaar voor u. Wel even bellen voor een afspraak ivm corona.

 

Bij een centrum van Digitaal Sterk! kan u terecht met alle vragen over (het gebruik) van computer, tablet of telefoon. Als u wilt leren e-mailen, whatsappen, iets opzoeken op het internet bent u bij de vrijwilligers van Digitaal Sterk! aan het juiste adres. Maar het kan uiteraard ook een heel andere vraag zijn. In het eerste gesprek zoekt de vrijwilliger samen met u uit wat u wilt leren. U kan tijdens de spreekuren ook komen oefenen op locatie. Bij de Bibliotheek Haarlem-Noord zijn de spreekuren op dinsdag van 09.00-12.00u en zaterdag van 10.00-13.00u. Graag even bellen voor een afspraak.

UITGELICHT: Bakkie in de Buurt in Schalkwijk

Leer je buren kennen met een kopje koffie/thee en iets lekkers van de Buurttuk.

In oktober staat de Buurttuk iedere donderdag van 10.00 tot 11.00 op het grasveld Brusselstraat / Odensestraat. Kom langs voor een bakkie en ontmoet je medebewoners van Schalkwijk!

Bij slecht weer gaat het helaas niet door. Dit wordt op de facebookpagina van de Buurttuk gemeld. Kijk daar ook voor meer informatie.

Lees verder

UITGELICHT: workshop Burn-out

Je bent (bijna) burn out, of herstellende van een burn out. En nu? Hoe ga je op een gezonde manier om met je energie, met alle bezigheden in je leven? Dit heeft alles te maken met balans, en grenzen voelen en in acht nemen. Maar hoe doe je dat?

 

 
Lees verder
Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?
www.haarlem.buuv.nu

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

www.haarlemeffect.nl

coalitie gericht op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid.

Coalitie Haarlem Ontmoet

Vrijwilliger werven of worden

www.haarlemvoorelkaar.nl

Een leven lang gezond actief!

sportsupport.nl

Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt in de breedste zin van het woord

Tandem