Neem een kijkje in uw stadsdeel

Haarlem Ontmoet!

Op deze website vind je allerlei activiteiten waar Haarlemmers aan mee kunnen doen. Iets ondernemen in de buurt, meedoen met een bijeenkomst of nieuwe mensen leren kennen? Je vindt alle activiteiten op haarlemontmoet.  

Organiseer je zelf een activiteit? Plaats het hier op haarlemontmoet, zodat bewoners mee kunnen doen.  

Samen maken we Haarlem nóg leuker!

Doe mee

De voorbereidingen voor de Week tegen Eenzaamheid zijn in volle gang ook in Haarlem!. Zowel in het land als bij het programmateam Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2019 een succes!

Lees verder

Schuif aan bij de Langste Ontmoetingstafel van Haarlem!

Op donderdagmiddag 3 oktober aanstaande kunnen Haarlemmers aanschuiven aan de Langste Ontmoetingstafel in het centrum van de stad op de Nieuwe Groenmarkt. Iedereen is welkom tijdens een geheel verzorgde high-tea die feestelijk wordt aangekleed met optredens en toegankelijke activiteiten. Meedoen is gratis, elkaar ontmoeten, samen eten en sociaal contact staan centraal.

Lees verder

Opening cultureel seizoen Haarlem

Met een feest vieren Toneelschuur, Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem de nieuwe opening cultureel seizoen Haarlem. Op het programma staan theater, dans, muziekoptredens, cabaret, rondleidingen en heel veel kinderactiviteiten, en een heerlijk terras met bar en foodtrucks in de Lange Begijnestraat. 

Lees verder

Kook Voor Je Buur 10Daagse

Haerlems Bodem: Vandaag is www.kookvoorjebuur.nl live gegaan, waar je je kunt aanmelden. Inmiddels hebben zich al 21 mensen aangemeld. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je mee wil doen en hoeveel porties je aan wil bieden. Stichting Thuisafgehaald zorgt ervoor dat jouw buurtgenoten weten dat jij gaat koken. Dat is best belangrijk want er zijn nog steeds veel Nederlanders eenzaam, zo’n dertig procent. Zelfs zeven procent van de ouderen voelt zich ondervoed. Tijd om daar iets aan te doen.

Lees verder

Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?

www.haarlem.buuv.nu/

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

www.haarlemeffect.nl

coalitie gericht op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid.

Coalitie Haarlem Ontmoet

Vrijwilliger werven of worden

www.haarlemvoorelkaar.nl

Een leven lang gezond actief!

sportsupport.nl

Activiteiten voor thuiswonende ouderen, zieken en gehandicapten. 

afdeling.rodekruis.nl

Vrijwilligers ondernemen graag allerlei activiteiten met u.

www.zonnebloem.nl/regio-haarlem