Neem een kijkje in uw stadsdeel

Op deze site vindt u leuke en interessante activiteiten die in uw buurt plaatsvinden. Kijk eens rond en vindt de activiteit die bij u past.

UITGELICHT

Gouden Boeken

Het project, Gouden boeken is een project voor mensen die meer uit hun leven willen halen. Tijdens deze creatieve schrijf- en tekenochtenden krijg je inspirerende opdrachten om jouw eigen verhalen en gevoelens tot uitdrukking te brengen. 
Er wordt gewerkt op losse bladzijden die later gebonden worden tot een boek. Je geeft op een creatieve en expressie wijze vorm aan jouw eigen levensboek.

Gouden Boeken

Lees verder

Filmpjes van activiteiten

Van een aantal activiteiten zijn filmpjes gemaakt door deelnemers aan die activiteit. Bekijk meer filmpjes op https://www.buurtblikhaarlem.nl/.

 

Lees verder

Jaar van de Toegankelijkheid: voor een samenleving waarin iedereen meedoet

De gemeente Haarlem vindt het belangrijk dat alle Haarlemmers mee kunnen doen in de maatschappij. Dat is niet altijd vanzelfsprekend voor mensen met een beperking. Daarom heeft de gemeente 2018 uitgeroepen tot het Jaar van de Toegankelijkheid. Dat gaat niet alleen over fysieke toegankelijkheid, zoals het weghalen van drempels voor mensen in een rolstoel. Het gaat ook over  sociale toegankelijkheid: hoe gaan we in Haarlem om met mensen met een beperking? Carin van Empel en Evelien Zeelenberg vertellen over het Jaar van de Toegankelijkheid. “Niet alles is in één jaar geregeld, dus het houdt niet op na dit jaar.”

lees hier het hele artikel

Lees verder

Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?

http://www.haarlem.buuv.nu/

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

https://www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

https://www.haarlemeffect.nl/

Vrijwilliger werven of worden

https://www.vwc-haarlem.nl/

Een leven lang gezond actief!

https://sportsupport.nl

Activiteiten voor thuiswonende ouderen, zieken en gehandicapten. 

http://afdeling.rodekruis.nl/

Vrijwilligers ondernemen graag allerlei activiteiten met u.

https://www.zonnebloem.nl/regio-haarlem