Neem een kijkje in uw stadsdeel

Dienst4Dienst

Zoek je een handige timmerman of krijg je dat bestand maar niet geupload? Voor elk talent kan je iemand vinden op dienst4dienst! Je helpt elkaar door iets aan te bieden, dan verdien je uren die je bij een ander weer mag afnemen. Super simpel en zoals de naam al zegt kost het niets. Want het is een dienst voor een dienst.

Omdat je de kennis of het talent hebt om een ander te helpen, en bij iets anders geholpen wilt worden. Omdat niet iedereen kan wat jij kunt. Of niet meer kan. Of omdat jij iets minder goed kan, of het graag mooi wilt laten doen, terwijl een ander het juist goed kan en jou er graag een handje bij helpt. Omdat we elkaar kunnen helpen. Dienst4dienst.nl. Het is tijd voor tijd.

Historische drukpers waar kinderen op kunnen drukken

Dit artikel komt uit Jong 023, de kinderkrant van Haarlem. 

In de Janskerk staat een drukpers van Joh.Enschedé, de Haarlemse drukker die tot voor kort in de Waarderpolder bankbiljetten drukte. De drukpers is al 150 jaar oud en werkt nog steeds. Op woensdag 29 juli, 12 en 26 augustus mogen kinderen er gratis een afdruk mee maken. 

 

Lees verder

Gratis Duurzaamheidsadvies in Kweektuin

 

By Michael van der Putten, Haerlems Bodem; De Haarlemmer Kweektuin is dé groene inspiratieplek van Haarlem. Je vindt hier duurzame ondernemers. Je kunt binnenkijken in de voorbeeldwoning van parkmanager Linde. En iedere vrijdagmiddag kun je jouw vragen stellen bij het Duurzaamheidsloket. Hier krijg je gratis een persoonlijk advies op maat.

Lees verder

Vind hier de nieuwste activiteiten van alle organisaties in Haarlem!

Beste bezoeker van HaarlemOntmoet,

Langzaamaan komen er weer nieuwe activiteiten op gang, of bestaande worden nieuw leven ingeblazen. Uiteraard allemaal met de nieuwe richtlijnen voor afstand tot elkaar. Ben je op zoek naar een leuke activiteit of bijeenkomst? Dan ben je hier aan het goede adres.

Corona heeft ook een heleboel online activiteiten opgeleverd. Die hebben we ook voor je verzameld.

Heb je tips of vragen? Mail ons op info@haarlemontmoet.nl  of stuur een bericht via het contactformulier voor advies of informatie.

 

 

Lees verder
Zoekt u hulp of wilt u graag wat doen?
www.haarlem.buuv.nu

DOCK helpt mensen zichzelf en elkaar te helpen.

www.dock.nl/buurten/haarlem

Biedt jong en oud een uitdagende vrijetijdsbesteding.

www.haarlemeffect.nl

coalitie gericht op het terugdringen of voorkomen van eenzaamheid.

Coalitie Haarlem Ontmoet

Vrijwilliger werven of worden

www.haarlemvoorelkaar.nl

Een leven lang gezond actief!

sportsupport.nl

Tandem is een organisatie die mantelzorgers ondersteunt in de breedste zin van het woord

Tandem