Het magazine Ontmoet

 

Alle Haarlemmers ontvangen vanaf 3 oktober het eenmalige magazine Ontmoet! Met Ontmoet wil de gemeente eenzaamheid bespreekbaar maken en ontmoetingen tussen Haarlemmers stimuleren. Daar gaat het magazine over. Eenzaamheid is een groot maatschappelijk vraagstuk dat onder alle leeftijden voorkomt en kan leiden tot andere ernstige klachten. Maar liefst veertig procent van de Haarlemmers is weleens eenzaam. Een aantal artikelen uit dit magazine is voor u vertaald. Hieronder vindt u vertalingen in het Engels, Turks en Arabisch.

Over Haarlem Ontmoet

Op Haarlemontmoet.nl kunnen inwoners, (maatschappelijke) organisaties en verenigingen initiatieven starten die ontmoeten als doel hebben. Iedereen kan reageren, een idee ten uitvoer brengen en zijn of haar inzet aanbieden in de vorm van inspiratie, kennis en kunde of menskracht.
Samen eten, of iets ondernemen een bijeenkomst organiseren. Als het thema ontmoeten een centrale rol heeft bent u van harte welkom uw idee te plaatsen op Haarlemontmoet!

De initiatieven zijn van en voor burgers en hebben geen commerciële doelstelling.
Haarlem Ontmoet dé plek waar je als burger of organisatie je idee kwijt kan waarbij het samenzijn en ontmoeten centraal staat. Op deze manier levert de gemeente haar bijdrage aan de participatie en vereniging van burgers. Tevens de vind- en verzamelplaats van alle lopende en nieuwe initiatieven in Haarlem waarbij de ontmoeting tussen mensen centraal staat.
Samen maken we Haarlem nóg leuker!