Neem een kijkje in uw stadsdeel

Over Haarlem Ontmoet

Op Haarlemontmoet.nl kunnen inwoners, (maatschappelijke) organisaties en verenigingen initiatieven starten die ontmoeten als doel hebben. Iedereen kan reageren, een idee ten uitvoer brengen en zijn of haar inzet aanbieden in de vorm van inspiratie, kennis en kunde of menskracht.
Samen eten, of iets ondernemen een bijeenkomst organiseren. Als het thema ontmoeten een centrale rol heeft bent u van harte welkom uw idee te plaatsen op Haarlemontmoet!

De initiatieven zijn van en voor burgers en hebben geen commerciële doelstelling.
Haarlem Ontmoet dé plek waar je als burger of organisatie je idee kwijt kan waarbij het samenzijn en ontmoeten centraal staat. Op deze manier levert de gemeente haar bijdrage aan de participatie en vereniging van burgers. Tevens de vind- en verzamelplaats van alle lopende en nieuwe initiatieven in Haarlem waarbij de ontmoeting tussen mensen centraal staat.
Samen maken we Haarlem nóg leuker!

 

 
Met het magazine Ontmoet wil de gemeente eenzaamheid bespreekbaar maken en ontmoetingen tussen Haarlemmers stimuleren. Daar gaat het magazine over. Een aantal artikelen uit dit magazine is voor u vertaald. Hieronder vindt u vertalingen in het Engels, Turks en Arabisch.
 

Kennisbank

In de kennisbank vindt u documenten over eenzaamheid. Heeft u een document dat u wilt delen in deze kennisbank? Mail het document dan naar de beheerder van deze website: info@haarlemontmoet.nl. De beheerder neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

Kennis en informatie pagina